Carbon Filters

Standard Filtre

Carbon Filters by Cocarb

Standard Filtre

Kundetilpassede Filtre

Kundetilpassede Filtre

Kundetilpassede Filtre

Inline Filtre

Inline Filters by Cocarb

Inline Filtre

Vi designer, producerer og leverer høj kvalitet og holdbare aktivkulfiltre for effektiv lugtkontrol og VOC fjernelse i en række applikationer . Vores filter er cylindriske – formet og kommer i mange forskellige størrelser til nem påføring . For at sikre kvaliteten af ​​vores kul , vi bruger kun aktivt kul , som vi producerer på vores fabrik . Vi leverer fuldt tekniske løsninger til din VOC reduktion , lugt kontrol og andre luftforurening systemer . Vi kan fremstille carbon filter design systemer i henhold til dine behov.

Afhængig af anvendelsen , de aktivkulfilter cylindre er velegnede til adsorption af mange forurenende stoffer. Forurenende emissioner kan indeholde giftige og potentielt skadelige stoffer som kviksølv , tricresylphosphat , vinylchlorid eller peticides , ammoniak og svovlbrinte . De interfererende stoffer , der skal fjernes i industrielle processer omfatter svovldioxid, klor , saltsyre bistand , siloxaner , phosgenes og forskellige flygtige kulbrinter (VOC) .

Vores aktiverede kulfiltre kan anvendes i mange slags anvendelsesområder segmenter områder såsom hoteller / lufthavne , catering, hospital og laboratorier , museum & amp; gallerier, telekommunikation , petrokemikalier, deponering / spildevand , forsvar , atomkraft , kraftværker , og kompressor / blæsere .

I vandbehandling bruger vi aktivt kul vand filtre til fjernelse chlor, smag , lugt og organiske forureninger fra vand. I fremstilling af sodavand, øl , vand på flaske vores kul bruges til at fjerne uønskede lugt eller farve -forbindelser fra glycerin , fjerne uønskede farve etc. Carbon filtre kan bruges til at filtrere organiske urenheder fra vodka og whisky . Da aktivt kul vand filter ikke binder godt til alkoholer , er procentdelen af ​​ethanol ikke signifikant påvirket , men carbonet vil binde til og fjerne mange organiske urenheder, som kan påvirke farve , smag og lugt.