Aktivt kul

Aktivt kul er bredt anvendt i mange forskellige applikationer verden over. Tendenser i dag fører os til at være miljømæssigt ansvarlige og kokos kul er et rent naturprodukt og en ressource til at opnå et renere miljø.

Vores omhyggeligt damp aktive kul fremstillet af kokosnøddeskaller har en tættere, mere micro porøs porestruktur end deres kul-baserede modstykker. Kokosnøds baseret aktivt kul har tendens til at være hårdere, mere modstandsdygtig over for slid og ha lavere aske indehold i forhold til andre typer af kul. Det porøse materiale fungerer som en svamp for forskellige typer af organiske og uorganiske stoffer. Det er almindeligt kendt som vedvarende og fornybar kilde til miljøvenlige filtreringssystem , som har forskellige områden hvor det kan anvendes.

Granuleret aktivt kul foretrækkes til adsorption af alle typer af gasser og dampe, mens deres diffusionshastigheder er hurtigere. En anden funktion er til vandbehandling, ved at fjerne flygtige organiske forbindelser (VOC) og semi-VOC’er, DE klorering, total organisk kul (TOC) reduktion, farve fjernelse, smag og lugt fjernelse og til omvendt osmose forbehandling af vand.

Activated Carbon by Cocarb

Produkt Certificeringer

Vores produkter sælges over hele verden og vores produkter er udsat for en bred vifte af tests. Testresultaterne og de dertil knyttede certifikaterne er de dokumenterede bevisen af vores teknologiske løfter, som afspejler den høje standard for produkternes kvalitet og effektivitet.

RC

NSF

Reach Compliance

PZH Logo

ASTM

Ifanca Halal Test

AWWA